Het Snuffelhoekje is voor ons een sociale experiment waarbij we verwachten dat de sociale cohesie binnen Denderleeuw en boekenlezers onderling hiervan kan profiteren.

We focussen vooral op gangbare genres als bijvoorbeeld romatiek, kinder, actie, trillers  in Nederlands/Vlaams, Engels en Frans hoewel er ook Duitse en Spaanse boeken aanwezig zijn. Het is dus een culturele ontmoetingsplaats met een ruime en gevarieerde assortiment waar je zomaar tegen nieuwe, verrassende en inspirerende schrijvers en boeken aanloopt. Bestsellers slokken bij ons niet alle ruimte op, er is ook aandacht voor het onbekende, het onverwachte, of het ‘tegendraadse’ boek.  

Om deze filisofie te ondersteunen zullen we ook events gaan organiseren zoals signeersessie, leesclubs, boekpresenties, voorlees uurtjes, strips-ruil-middagen en dergelijke activiteiten.

Wil je zelf een kleinschalig event organiseren en onze locatie gebruiken?

Natuurlijk kan dat ook.

 

Suggesties & ideeen zijn uiteraard welkom en de agenda zullen we hier delen.

Stuur rustig uw vragen en opmerkingen naar: events@snuffelhoekje.be

 

 

Win € 1000 met je scriptie over leesbevordering

Schreef jij een boeiende masterscriptie over lezen of leesbevordering? Doe dan mee aan de Vlaams-Nederlandse Scriptieprijs Leesbevordering en win 1000 euro. Indienen kan tot 30 september 2018.

De Scriptieprijs Leesbevordering is een gezamenlijk initiatief van Iedereen Leest en Stichting Lezen Nederland. De prijs wordt tweejaarlijks uitgereikt. Scripties uit academiejaar 2016-2017 komen dus ook in aanmerking.

Meer info over de voorwaarden vind je in het online reglement.