Het Snuffelhoekje is voor ons een sociale experiment waarbij we verwachten dat de sociale cohesie binnen Denderleeuw en boekenlezers onderling hiervan kan profiteren.

We focussen vooral op gangbare genres als bijvoorbeeld romatiek, kinder, actie, trillers  in Nederlands/Vlaams, Engels en Frans hoewel er ook Duitse en Spaanse boeken aanwezig zijn. Het is dus een culturele ontmoetingsplaats met een ruime en gevarieerde assortiment waar je zomaar tegen nieuwe, verrassende en inspirerende schrijvers en boeken aanloopt. Bestsellers slokken bij ons niet alle ruimte op, er is ook aandacht voor het onbekende, het onverwachte, of het ‘tegendraadse’ boek.  

Om deze filisofie te ondersteunen zullen we ook events gaan organiseren zoals signeersessie, leesclubs, boekpresenties, voorlees uurtjes, strips-ruil-middagen en dergelijke activiteiten.

Wil je zelf een kleinschalig event organiseren en onze locatie gebruiken?

Natuurlijk kan dat ook.

 

Suggesties & ideeen zijn uiteraard welkom en de agenda zullen we hier delen.

Stuur rustig uw vragen en opmerkingen naar: events@snuffelhoekje.be

 

 

Een leesgroep is een must voor elke boekenwurm. Samen kies je dan een boek uit, waar men zich in verdiepe en nadien samen de leeservaringen bespreken tijdens een bijeenkomst op een gezellige middag of avond. Dit is een groep rond de bieb in Denderleeuw. Het gekozen boek is gratis ter beschikking voor de leden van de leesgroep. Dit doet men in samenwerking met Davidsfonds Denderleeuw.

De data voor het seizoen 2018-2019 van de leesgroep zijn intussen geprikt. Iedereen is van harte welkom!

Praktisch:
Data: 12 oktober, 7 december, 22 februari, telkens om 20 uur
Locatie: leeszaal van de bibliotheek (Vrijheidsstraat 11)
Meer info
Bibliotheek - 053 668 484 – bibliotheek@denderleeuw.be

Dit event is ook op Facebook ook te vinden.

Samen een leesgroep opzetten? Nem rustig contact op.