BB - Culinair
We werken aan een afdeling culinair. Lekker koken, kokkerellen, genieten en proeven.
Kookboeken en allerlei informatie rond recepten, ingredienten en kook- en snijtechnieken, foodparing, wijn, bieren en ander soortige dranken gaan we voor u beschikbaar maken.
Meer informatie volgt spoedig. Kooktechnieken, termen, snijtechnieken, recepten, foodpairing, wijnen, bieren, kazen; het komt allemaal.
Wat zou u graag zien en wat zijn uw favorieten recepten? Welke kookboeken moeten wij zeker opnemen in onze bibliotheek (en hebben we nog niet: download overzicht hier)
Proeven, proberen, opschrijven en verbeteren. Welke gerechten staan in uw kookboekje?
Stuur ze in en deel je favorieten!
Meest recente reacties
Wat een keuze aan 2e hands boeken. Dank voor het warme onthaal, ik kom zeker nog eens langs.
Whow super, Zo'n warme mensen, niets is hun teveel. Dit is echt een zaak waar ze met hart en ziel en heel veel liefde voor werken.
Prachtig initiatief
Zo meer moeten te vinden zijn
vanaf 1 oktober zullen de openingstijden op vrijdagavond en zaterdagavond aangepast worden. Meer informatie volgt.