Overzicht boeken van vandaag

Open de lijst in Excel en zoek (CTRL+F)
* Filters zijn vrij te gebruiken in Excel*
Niet gevonden wat je zocht? Geen nood! In onze winkel zijn nog veel meer boeken die nog niet op de lijst staan.

Alle soorten boeken

100.000+ boeken uit voorraad om lekker tussen te snuffelen.

Onderstaand kunt u een deel van de boeken vinden die we reeds in de inventaris hebben genomen maar er zijn er nog veel meer!

Kom rustig langs en neem je tijd.

In een gezellige en huiselijke sfeer en onder het genot van een lekker koffie kan je heerlijk komen snuisteren tussen tienduizenden boeken en strips. Maar in verband met Corona is het even niet mogelijk. Thuis snuffelen in een selectie kan natuurlijk ook. Download hier de laatste lijst

Zoek je al jaren naar een bepaald boek? Of wil je enkele meesterwerken toevoegen aan je collectie? Het aanbod is de moeite waard. Je vindt er tweedehandswerken en nieuwe boeken. Snuffelaars uit oa Geraardsbergen, Wetteren, Dendermonde, Brussel, Gent, Sint Niklaas, Kruibeke en zelfs Nederland gingen u al voor.

Literatuur, non-fictie, nobelprijs winnaars, thrillers, reizen, naslagwerken, antiquariaten, kookboeken, peuterboekjes, hobbyboeken en diamond paintings: hier gebeurt het!

Met voor iedere boekenwurm wat wils. Populaire jeugdreeksen als Harry Potter, Tiny en Geronimo Stilton doen het bijvoorbeeld altijd goed. Net als bekende Vlaamse thrillerauteurs als Pieter Aspe en Luk Deflo. Maar ook van andere bekende en minder bekende binnen- en buitenlandse schrijvers vind je hier de mooiste werken terug.  Staat een boek niet in de winkel dan kan er nog wel een exemplaar in ons magazijn staan, de winkelruimte is immers niet onbeperkt. Vraag dus gerust of download het overzicht met direct beschikbare boeken!

We hebben van Aaf Brandt Corstius via, o.a.. Appie Baantjer, Cassandra Clare, Cathy Kelly, Celeste de Blasis, Charles Dickens, Henning Mankell, Hans Cristian Anderson, Hugo Claus, Iris Johansen, J.K. Rowling, Jamie Oliver , Jef Nys, Jerry Cotton, Jill Mansell, Jude Deveraux, Karin Slaughter, Kathy Reichs, Leni Saris, Nora Robert, Patricia Cornwell, Piet Huysentruyt, Pieter Aspe, Robin Cook,  Stephen King , Tess Gerritsen, Willy Van Der Heide tot Willy Vandersteen & Zoran Zivkovic op de planken staan. Voor ieder genre is er dus wel iets te vinden.

Voor verzamelaars van stripalbums én voor kids is het Snuffelhoekje een klein paradijs. De avonturen van o.a. Suske en Wiske, FC De Kampioenen, Kiekeboe, Kuifje, De Rode Ridder, Jommeke, Urbanus en Nero beleef je hier vaak voor een prikje. Met veel keuze uit recente uitgaven, maar met wat geluk vind je hier ook een zeldzaam gesigneerd ex-libris exemplaar of een eerste uitgave in perfecte staat.

We werken nog aan een afdeling voor koken (technieken, ingrediënten, recepten, wijn, bier, ect) maar er zijn inmiddels al enkele duizenden titels beschikbaar in dit genre.

Veel leesplezier!

 Meer info via: boeken@snuffelhoekje.be

Opmerkingen

fanny

13.09.2022 13:13

Hallo, ik heb gezien dat jullie heel wat boeken van Catherine Cookson hebben. Ik heb er 10 gevonden die ik nog niet heb. Wat is de prijs van een boek?

Audrey Coenraets

28.05.2021 21:32

Hallo hebt u boeken van aspe te koop of toni coppers ?

Team Snuffelhoekje.

08.06.2021 09:09

Dag Audey. Uiteraard hebben we boeken van Aspe en Coppers. Kijk eens onder "boeken"op de website waar we regelematig een overzicht plaatsen. Op dit moment is het nog even viritueel snuffellen helaas.

Francis De Brouwere

21.04.2021 09:36

Hallo
Ik ben op zoek naar boeken van Simone de Beauvoir, Jean Paul Sartre, Albert Camus en Iris Murdoch. Kan u mij laten weten als u iets van hen in huis hebt? Dan kom ik er graag om.

Meest recente reacties

07.11 | 15:06

Wat een keuze aan 2e hands boeken. Dank voor het warme onthaal, ik kom zeker nog eens langs.

21.10 | 14:30

Whow super, Zo'n warme mensen, niets is hun teveel. Dit is echt een zaak waar ze met hart en ziel en heel veel liefde voor werken.

15.10 | 06:31

Prachtig initiatief
Zo meer moeten te vinden zijn

24.09 | 05:45

vanaf 1 oktober zullen de openingstijden op vrijdagavond en zaterdagavond aangepast worden. Meer informatie volgt.

Deel deze pagina