Wat is diamond painting?

 

Diamond painting is een fantastische nieuwe hobby. De mooie ontwerpen worden met ‘diamanten’ steentjes beplakt die het geheel tot een schitterend schilderij maken, deze kunnen vierkant of cirkelvormig zijn.

Diamond painting is dus het bevestigen van facetgeslepen steentjes op een voorbedrukt canvas patroon. Door de slijping van de steentjes, weerkaatsen ze het licht en ontstaat er een hele lichte glinstering. Diamond painting, oftewel schilderen met steentjes is een zeer verslavende hobby geworden voor velen onder ons...

In alle pakketten zit telkens de foto op canvas gedrukt en de benodigde hoeveelheden steentjes in alle kleuren. Bakjes, pennen, pincenten, speciale  backlight lichtplaten en DP lampen zijn op  optioneel erbij te leveren.

Bij een “full” diamond painting beplak je de hele oppervlakte met steentjes, bij “partial” beplak je maar een deel met de diamantjes en is de rest van de tekening geprint.

 Onze prachtig en ook snel wisselende collectie beschikt over een breed scala aan ontwerpen die voldoen aan alle smaken. Het is snel en eenvoudig te doen en het eindresultaat is een prachtig schilderij dat zo spectaculair is, dat je het graag meer wilt doen. Leuk om aan de muur te hangen of in een foto lijst te plaatsen. Maar vooral super leuk om te doen!


Bij het uitzoeken van een formaat Diamond painting, hou er dan rekening mee, des te kleiner het formaat, des te geblokter en onduidelijker hij wordt. Des te groter de painting des te gedetailleerder en duidelijker. Dit om eventuele teleurstelling te voorkomen.

 

Meer info via diamondpainting@snuffelhoekje.be

Webshop live

31. mrt, 2018

Diamond paintings online bij Diamond painting Denderleeuw

De eerste fase van de webshop is live.
Kijk zelf en selecteer uw diamond painting online.

Of kom gewoon langs natuurlijk.

31. mrt, 2018