BB - Culinair

We werken aan een afdeling culinair. Lekker koken, kokkerellen, genieten en proeven.

Kookboeken en allerlei informatie rond recepten, ingredienten en kook- en snijtechnieken, foodparing, wijn, bieren en ander soortige dranken gaan we voor u beschikbaar maken.

Meer informatie volgt spoedig. Kooktechnieken, termen, snijtechnieken, recepten, foodpairing, wijnen, bieren, kazen; het komt allemaal.

Wat zou u graag zien en wat zijn uw favorieten recepten? Welke kookboeken moeten wij zeker opnemen in onze bibliotheek (en hebben we nog niet: download overzicht hier)

Proeven, proberen, opschrijven en verbeteren. Welke gerechten staan in uw kookboekje?

Meest recente reacties

07.11 | 15:06

Wat een keuze aan 2e hands boeken. Dank voor het warme onthaal, ik kom zeker nog eens langs.

21.10 | 14:30

Whow super, Zo'n warme mensen, niets is hun teveel. Dit is echt een zaak waar ze met hart en ziel en heel veel liefde voor werken.

15.10 | 06:31

Prachtig initiatief
Zo meer moeten te vinden zijn

24.09 | 05:45

vanaf 1 oktober zullen de openingstijden op vrijdagavond en zaterdagavond aangepast worden. Meer informatie volgt.

Deel deze pagina